Üdvözöljük a CoachNotes oldalán!

Hirdetések (x)

Amennyiben komolyan érdekli a labdarúgás, esetleg tevékenyen részt is vesz benne, sőt edzőként, technikai vezetőként, de akár lelkes amatőrként a focival foglalatoskodik, akkor nagyon jó helyen jár.


Itt nem csak a CoachNotes szoftver hivatalos és legújabb verzióját érheti el, hanem számos kiegészítőt és tudásanyagot is megtalál, amit akár azonnal be tud építeni a napi munkájába.
Bízunk benne, hogy idővel egy aktív és konstruktív közösség is kialakulhat, így ezúton is bíztatunk mindenkit, hogy bátran ossza meg véleményét, gondolatait vagy akár tudását  itt a honlapon vagy a Facebook oldaunkon kommentek formájában; vagy amennyiben személyesen számunkra lenne jobbító javaslata vagy bármilyen építő észrevétele, akkor megteheti mindezt akár email-ben is.

A CoachNotes (ejtsd: ‘kócsnótsz’) név a magyar “Edzőnapló” angol elnevezése. Alapvetően a magyar labdarúgás fejlődését tűztük ki célul, ám nem titkolt szándékunk a szoftvert nem magyar anyanyelvű edzőkkel is megismeretetni, dolgozzanak akár Magyarországon, vagy akár külföldön.
Célkitűzésünk értelmében maga a szoftver jelentős része, a már elérhető és a későbbiekben feltöltendő magyar nyelvű anyagok nagy százaléka ingyenesen érhető el.
Amennyiben megtisztel bizalmával és igénybe veszi fizetős termékeink valamelyikét, akkor azzal hozzájárul a program és a tartalom további fejlesztéséhez is.

Biztosak vagyunk benne, hogy az itt elérhető tartalmak használata hozzá tud járnulni csapata vagy az Ön egyéni szakmai előrelépéséhez! Ennek bizonyítékaként egyedülálló garanciát biztosítunk Önnek, melynek részleteit itt tekintheti meg.

Sok sikerült kívánunk!

Kisfalusi Tibor; Varga Balázs