CoachNotes szoftverek

Hirdetések (x)

A letölthető CoachNotes szoftverekről, fő tulajdonságaikról, elérhetőségükről egy összefoglaló táblázat a bejegyzés végén található.

A Coachnotes a klasszikus program (a már lassan retrónak számító Edzőnotes utódja), PC-re történő telepítést igényel, elég szerteágazó funkciókkal bír. Akár a saját bajnokság nyomon követhető vele (meccsek, eredmények, összeállítások, értékelések, edzéslátogatás havi/napi bontásban részvétel automatkus kalkulálásával, stb), de akár különálló edzéstervek is létrehozhatóak vele, amelyet nagy felbontású képként is lehet exportálni, de akár közvetlenül ki is lehet nyomtatni, ezáltal a képet egy telefonon vagy tableten, vagy akár magát a papírt egy mappában az edzés helyszínén is fel lehet használni a labdarúgó edzésgyakorlatok végrehatjása előtt vagy közben. Ingyenes változatban a fő funkciók kipróbálhatóak, ám minden lehetőség kihasználásához egy regisztrációs kód vásárlása szükséges.

A CoachNotes Lite alapvetően egy mobil alkalmazásnak indult, amely csak a legnépszerűbb funkciót tartalmazza, egy edzésgyakorlat vagy egy mérkőzésfelállás megrajzolását, ám ezen funció továbbfejlesztésével egy külön ág is bekerült ebbe a szoftverbe/applikációba, ami már az egyes elemek, játékososk mozgását is magában foglalja, ezzel is elősegítve a hatékonyabb bemutatást illetve a jobb megértést. Ezen mobil alkalmazás átirata a CoachNotes Lite PC verzió is, amelyet egy jelképes összegért megvásárolva korlátlan számú edzésterv állítható össze, menthető le és tölhető vissza.

A mobil alkalmazás teljesen ingyenes, csupán egy-egy reklám csík jelenik meg az alsó sávban. Jelenleg Android telefonokra érhető el a Google Play áruházból.

Coachnotes
(PC)
CoachNotes Lite
(PC)
CoachNotes Lite
(Mobil)
rendszerPC (Windows)PC (Windows)Android
WEB böngésző
fő elemekkomplett bajnokság
edzéslátogatás
edzéstervezés
mentés/töltés külső file-ba
nyomtatás
képként lementés
mérkőzés(felállás)
edzéstervezés
mentés / töltés külső file-be
Animálható elemek
Képként lementés
Edzéstervezés
Animálható elemek
online megosztás
Képként lementés
megjelenés201920202020
frissítés202020222022
Telepítés nélkülWeb böngészőből telepítés nélkül
(nem minden funkció működik böngészőből)
link (english)https://coachnotes.huhttps://tibisoft.itch.iohttps://play.google.com/store
link (magyar)https://coachnotes.hu/https://play.google.com/store
áralap: ingyenes (shareware)
Teljes: coachnotes.hu aktuális ajánlata alapján – egyszeri díj
$3 – egyszeri díjingyenes