CoachNotes új funkció már tesztelés alatt

Hirdetések (x)

Frissítés: már elérhető a Google Play Store-ban Android alapú telefonokre. CoachNotes Lite letöltése mobilra

Hamarosan a CoachNotes telefonos applikáció újabb funkcióval fog bővülni, ami hasznos lehet egy nem hivatalos mérkőzés főbb eseményeinek rögzítésére (felkészülési meccs, utánpótlás meccsek, edző meccs, stb). Futó (megállítható) óra mellett két kattintással rögzíthető a gólszerző, gólpassz, sárga lap, piros lap, hasznos megmozdulásaok, cserék. Még nincs kész, de az első tesztelésről itt található egy video. Ha bármilyen ötleted még felmerülne, azt szívesen fogadom akár itt kommentben, vagy direkt üzenetként.

Köszönöm!

Leírás

Az órát elindítva érdemes kezdeni, és így valós időben rögzíthetőek az események.

Az első képernyőn a kezdő 11 található (később ez állítható lesz kisebb létszámú csapatok esetén), ahol a játékost kiválasztva (1. klikk) csak az alsó sorban található megfelelő ikonra kattintva rögzíthető is az esemény. (név, perc, illetve az esemény típusa kerül fixálásra). A játékos neve mellett megjelenik kis ikonként az esmény, a perc feltűntetésével együtt.

A második képernyőn (jobbra nyíllal válthatunk) lehet intézni a cseréket. Akkor aktív a cseregomb, ha mindkét oszlopban (pályán illetve a kispadon lévők) ki van jelölve egy-egy játékos. Ez esetben két bejegyzés lesz az eseménylistánkban, egy a játékos lejöveteléről, egy a cserejátékos beállásáról.

A harmadik képernyő egy összefoglaló nézet az eddigi összes bejegyzésről, időrendi sorrendben.

Tervezett fejlesztési lehetőségek még:

  • Játékosok nevének illetve mezszámának megadása
  • Játékosok számának változtathatósága (kezdő játékosok száma 3 és 11 között)
  • Játékosok nevének (csapatként) mentési lehetősége
  • Jegyzőkönyv mentési illetve visszatöltési lehetősége
  • Ellenfél góljainak rögzítése, eredmény számolása
  • Jegyzőkönyv exportálási lehetősége