CoachNotes PC verzió ingyen!

Hirdetések (x)

Felhasználóink táborát szeretnénk 2022 hártalévő részében kiszélesíteni: mindenki, aki csak szeretné kipróbálhassa és használhassa a TELJES verziót, ingyen!

Nem kérünk mást cserébe, csak hogy egy elkészült munkát (edzésterv, elemzés, stb) osszon meg a közösséggel, akár a saját csoportjában, saját oldalán, de természetesen nagyra értékeljük, ha a coachnotes facebook oldalán is megjelenik. Ez természetesen nem követelmény, csak egy kérés.

A promóciós kódot emailre tudom küldeni, ezt legegyszerűbben a honlapon lévő kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével (alul, nem kell a hírlevélre feliratkozni); de akár a coachnotes messengeres üzenőfalán keresztül is kérhető email cím megadásával.Az email címeket nem tároljuk, nem adjuk tovább, pusztán egyéni azonosítást szolgálnak.

* * * * * * * * * *

*Hiszünk benne, hogy az általunk létrehozott program még mindig hasznos digitális segédeszköze lehet egy felkészült edzőnek, ám minden szoftvernek van egy életciklusa. Egyre többen használnak hasonló applikációkat mobileszközön, nagyobb kulbok pedig komplexebb felhő alapú szolgáltatásokat engedhetnek meg maguknak.

A CoachNotes egy piaci rést célzott meg, a kis anyagi lehetőségekkel bíró, de az edzői munkát saját tervezéssel magas szintre emelő szakemberek részére készült.

Bízunk benne, hogy minden támogató vásárlónk sikerrel használta!

Kisfalusi Tibor – CoachNotes