CoachNotes Lite – 1000 letöltés

Hirdetések (x)

⚽⚽⚽1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣⚽⚽⚽

A CoachNotes Lite applikációt már több, mint 1000-en kipróbáltátok, és többen továbbra is aktívan használják.Köszönjük!!!

Ingyenesen letölthető: Google Play

Fő funkciók:
1. Edzésterv készítése (animálható gyakorlatok)
2. Edzés könyvtár (bővülő gyakorlatgyűjtemény)
3. Meccs adatainak rögzítése mérkőzés közben [tesztelés alatt]

Egy kattintással betölthető animált edzésgyakorlatok, könnyen használható edzésszerkesztő, képként villámgyorsan megosztható edzésterv.
Az appliáció használatával bármikor, bárhol le tudod rögzíteni a focival kapcsolatos ötleteidet, edzésterveket, taktikai felállásokat, mérkőzésszituációkat.

Dolgozhatsz rajtuk a meccsre való utazás közben, vagy előtte való napokban, megoszthatod az elkészült képet akár e-mailben, akár a közösségi hálózatokon keresztül is (pl. Facebook) a csapat tagjaival.
Ha nincs kéznél a taktikai tábla, használd a telefont digitális táblaként, és néhány kattintással bemutathatod a szituációt a focicsapat tagjainak, az ujjaddal firkálhatsz rá majd egy kattintással letörölheted azt.
A beépített edzésgyakorlatokat, feladatokat animált formában folyamatosan bővítjük, amelyeket szabadon átszerkeszthetsz a saját igényeidnek megfelelően.

Számos játékosjelölőt és különböző eszközöket lehet használni mind a fix, mind pedig az animációs részben. A pályahátterek is könnyedén állíthatóak át, beleértve akár a teremfoci pályát is.

A funkciókat folyamatosan fejlesztjük, a példatárat bővítjük.

Szurkolóként, vagy akár bloggerként is használható az applikáció, például egy meccs előtt a valós vagy a javasolt kezdő 11 pár perc alatti megszerkesztésével, amit persze egyből meg is lehet osztani a telefonra telepített szokásos alkalmazások nagy részén kereszül, mint például Facebook, Google Photos, Insta, e-mail, Google Drive, Viber, stb…

[ÚJ funció]
Meccs főbb adatainak rögzítése mérkőzés közben.
Futó (megállítható) óra mellett két kattintással rögzíthető a gólszerző, gólpassz, sárga lap, piros lap, hasznos megmozdulásaok, cserék.

Kezelés:
Alapvetően a fenti menüsorból bepöccinthetőek az ikonok, fogd-és-vidd módszerrel pedig pozívióba helyezhetőek.
Tippek:
Dupla koppintás a pályára helyezett elemeken: tulajdonság menü
Hosszú (folyamatos) koppintás a szöveg-dobozon: Szöveg szerkesztése

Animáicós funkció (piros ikonok):
– Jobb alsó sarokban található
– Dupla koppintás a “+” vagy a “-” jelre 10 lépést jelent előre vagy hátra
Animációs könyvtár: Jobb alsó sarokban található, világosbarna 3 pötty – 3 vonal ikon –> ez már elérhető a kezdőképernyőről is a jobb-alsó sarokban lévő, megegyező ikonnal.
Kézirajz funkció (kék ikonok): “Text / Draw” menü alatt találhatóak