CoachNotes letöltése

Kattintson a Letöltés ikonra, és sebességtől függően néhány pillanat múlva már telepítheti is a PC szoftvert.
Az Android-os mobil verzió a Google Play áruházból érhető el az alábbi linken:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.TibiSoft.CNLite

Kiknek ajánljuk?

Magyar fejlesztésű, magyar nyelvű szoftver elsősorban labdarúgó edzők (nagypályás, futsal) számára készült, de használhatja játékos, akár lelkes szurkoló, újságíró, blogger is. >>Beharangozó itt.

Köszönjük az eddigi pozitív visszajelzéseket!

Nekem tetszik, szívesen használnám, nagy segítség lenne, jól kiegészítené, sok esetben kiváltaná az eddigi jegyzeteimet, amiket több program segítségével csináltam. (SoccerSkatch, Word, Excel…)
– Horváth Norbert –

Ha a Free verzióban szeretne néhány példát megtekinteni, akkor mind az edzésszerkesztőhöz, mind a mérkőzésre való felkészüléshez talál egyszerűsített anyagokat a program telepített helyén a Sample könyvtárban.

CoachNotes Sample folder
CoachNotes egyszerű példák

Ha már letöltötte a programot és úgy döntött, hogy regisztrálni szeretné, azaz megvásárolja a PRO (teljes) változatot, akkor kattintson >>>IDE<<<!

Történet

A CoachNotes című programot egy olyan valós felhasználói elvárás hívta életre, amely a 2007-ben kiadott „Edzőnotesz” alapjaira épül. Egy futball csapat mindennapi életével kapcsolatos adatokat lehet gyűjteni, rendszerezni, elektronikusan tárolni és kiértékelni.

A különféle taktikai felállások rögzítésén és kinyomtatásán túl számos új funkció került beépítésre, úgymint az edzések szerkesztése és a mérkőzésekre való felkészülésnek a támogatása.

A program kialakításakor az újonnan felmerült igények maximális kielégítése mellett igyekeztünk az az eddig megszerzett tapasztalatokat és visszajelzéseket is hasznosítani egy modernizált, rugalmas felhasználóbarát felületen keresztül.

Technikai információ

Verzió: 1.0
Kiadás: 2019.01.31.
Platform: Windows (PC)

UPDATES:
v1.01 – 2019.03.05.
v1.02 – 2019.12.01. – Taktikai tábla hozzáadása
v1.04 – 2019.12.12. – Szöveg editor (lehetséges) hiba javítása (lásd pdf dokumentáció)
v1.05 – 2020.02.02. – Edzéslátogatás beviteli hiba javítása
v1.051 – 2020.03.24 – Nyomtatás/mentés szín-javítás

Elakadt a telepítésben vagy probléma van a futtatással?

Vírusirtó gyanúsnak találja a programot, induláskor
Első indításkor ez előfordulhat. Vagy hagyja, hogy a vírusellenőrző lefusson, vagy megszakíthatja kézzel is és hozzáadhatja a kivételekhez

Vírusirtó gyanúsnak találja a programot, menet közben
A program alkalmaz néhány kisebb külső saját rutint, melyet egyes vírusirtók első futáskor leellenőriznek, a fő programhoz hasonlóan.

A program bizonyos részei hibát mutatnak (pl. szövegdoboz szerkesztés)
Előfordulhat, hogy olyan helyre telepítette a programot, ahol rendszergazdai jogosultság szükséges a merevlemez írásra (pl. Programfájlok könyvtár).
Megoldási lehetőségek:
1. A program eltávolítása és újratelepítése
2. A szoftvert rendszergazdaként kell elindítani -> az asztalon lévő parancsikon jobb klikk, és “Futtatás rendszergazdaként” / “Run as administrator” pontot kell választani az indításhoz.
3. A v1.04-es programverziótól kezdve kritikus hiba estén használható az egyszerűsített szövegszerkesztés is, ez a [Shift] billentyű és a bal oldali egérgomb kétszeri megnyomásával érhető el. További részletek a programhoz mellékel pdf dokumentumban találhatóak.

Hogyan kell kezelni a programot?
Úgy alakítottuk ki a programot, hogy a főbb funkciók a lehető legegyértelműbben lehessen használni.
1. Kisebb segítséget jelenthet, ha egyes gombok felett az egeret kb. 1 másodpercig hagyva egy rövid segítő üzenet ugrik fel.
2. Részletesebb leírást a felhasználói kézikönyv tartalmaz, amelyet alapvetően a program startmenüben lévő könyvtárában lévő parancsikonnal érhetünk el. Ha ez véletlenül törölve lett, akkor a program telepített könyvtárában pdf formátumban található meg.

Taktikai tábla kiegészítés a v1.02 CoachNotes programban
v1.02