Rólunk

SZERKESZTÉS ALATT

Varga Balázs


Varga Balázs vagyok, labdarúgó edző, elemző, jelenleg a Dunaújváros PASE II. osztályban induló U16-U19 korosztályok és az NB II-ben szereplő pécsi PTE-PEAC felnőtt futsal csapatának vezetőedzője. Emellett szakmai tanácsadóként segítek egy negyedosztályú, baranyai csapatot és a Baranya Megye Válogatott stábjához tartozom. Játékosként a PMFC-ben nevelkedtem, tíz alkalommal pályára léptem a magyar korosztályos válogatottakban is. Felnőttként játszottam NB II-ben és NB III-ban, de idővel a játék háttérbe szorult, mert gyerekkori álmom volt, hogy edzőként dolgozhassak és ezt már 20 évesen sikerült elkezdenem. Már 27 évesen sikerült megszereznem az UEFA A licencet. Utánpótlás szinten legfőképpen U19-es korosztályú csapataim voltak, de dolgoztam U15-ös és U17-es korosztállyal is. Az utánpótlásból kilépve 2013-tól felnőtt csapatoknál dolgoztam az NB III-ban, majd most 2019. januárjától vállaltam el az U19-es korosztály vezetését Kaposváron az Akadémián, majd Dobos Barna hívására tértem vissza a nyáron Dunaújvárosba. Mellette a futsallal is foglalkozom felnőtt szinten Pécsen. A szoftver elkészülésének nagyon örülök és remélem sok edzőkollégának tudunk ezzel segíteni a napi munkájában és a mérkőzésekre való felkészülésben. Emellett minél több elemzést és edzésgyakorlatot szeretnék megosztani Veletek és várom mindenkitől a tanácsokat, észrevételeket, ötleteket, amikkel előrébb tudjuk vinni a magyar gyerekek, a magyar játékosok fejlődését.

Kisfalusi Tibor

Kisfalusi Tibor vagyok, a TibiSoft (www.tibisoft.hu) alapítója, többek között ‘A Csapat’ című magyar nyelvű foci-menedzser játék készítője illetve az Edzőnotesz (2007, a CoachNotes elődje) edzőtámogató szoftver programozója.
A CoachNotes szoftver (PC program illetve a CoachNotes Lite Android applikáció) elkészítésébe örömmel és a nehézségek ellenére is lelkesedéssel vágtam bele, – melyben részben projektvezetőként, részben programozóként vettem részt – hisz két hobbim, a programozás és a labdarúgás egyesülhetett általa.
A futballhoz alapvetően szurkolóként, továbbá két utánpótlás korú lelkes fiatalember édesapjaként kapcsolódok. Igaz, nem vezettem meccset, de annak idején elvégeztem egy játékvezetői tanfolyamot is.
Hiszek benne, hogy akár csak kis lépésként is, de ezzel a programmal és a honlapon jelenleg és később elérhető tudásanyaggal hozzá tudunk járulni a labdarúgás, mint sport népszerűsítéséhez, de még inkább a magyar futball szakmai fejlődéséhez.

A szoftverfejlesztő csapat
A program megvalósulásáért hatalmas köszönettel tartozom Péter Szabó Gábornak, aki nagy részt vállalt a programozásból illetve a grafika véglegesítéséből is. Hevesi József (Hevő) elévülhetetlen érdemeket szerzett a grafika, a logó elkészítésében.
További köszönet jár egy-egy programrészlet frappáns technikai megoldásáért Gálffy Tamásnak és Molnár Bálintnak.

Kapcsolat
info [kukac] coachnotes.hu

Közvetlen üzenet: