Rólunk

SZERKESZTÉS ALATT

Varga Balázs

Edző, a coachnotes.hu szakmai szakértője; A Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia edzője.

Kisfalusi Tibor

Kisfalusi Tibor vagyok, a TibiSoft (www.tibisoft.hu) alapítója, többek között ‘A Csapat’ című magyar nyelvű foci-menedzser játék készítője illetve az Edzőnotesz (2007) edzőtámogató szoftver létrehozója.
A CoachNotes szoftver elkészítésébe örömmel és a nehézségek ellenére is lelkesedéssel vágtam bele, – melyben részben projektvezetőként, részben programozóként vettem részt – hisz két hobbim, a programozás és a labdarúgás egyesülhetett általa.
A futballhoz alapvetően szurkolóként, továbbá két utánpótlás korú lelkes fiatalember édesapjaként kapcsolódok. Igaz, nem vezettem meccset, de annak idején elvégeztem egy játékvezetői tanfolyamot is.
Hiszek benne, hogy akár csak kis lépésként is, de ezzel a programmal és a honlapon jelenleg és később elérhető tudásanyaggal hozzá tudunk járulni a labdarúgás, mint sport népszerűsítéséhez, de még inkább a magyar futball szakmai fejlődéséhez.

A szoftverfejlesztő csapat
A program megvalósulásáért hatalmas köszönettel tartozom Péter Szabó Gábornak, aki nagy részt vállalt a programozásból illetve a grafika véglegesítéséből is. Hevesi József (Hevő) elévülhetetlen érdemeket szerzett a grafika, a logó elkészítésében.
További köszönet jár egy-egy programrészlet frappáns technikai megoldásáért Gálffy Tamásnak és Molnár Bálintnak.