Rólunk

SZERKESZTÉS ALATT

Varga Balázs


Varga Balázs vagyok, labdarúgó edző, jelenleg a Kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia U19-es korosztályának vezetőedzője és az NB II-ben szereplő pécsi PTE-PEAC futsal csapatának vezetőedzője. Játékosként a PMFC-ben nevelkedtem, 10 alkalommal pályára léptem a magyar korosztályos válogatottakban is. Felnőttként játszottam NB II-ben és NB III-ban, de idővel a játék háttérbe szorult, mert gyerekkori álmom volt, hogy edzőként dolgozhassak és ezt már 20 évesen sikerült elkezdenem. Már 27 évesen sikerült megszereznem az UEFA “A” licencet. Utánpótlás szinten legfőképpen U19-es korosztályú csapataim voltak, de dolgoztam U15-ös korosztállyal is. Az utánpótlásból kilépve 2013-tól felnőtt csapatoknál dolgoztam az NB III-ban, majd most 2019. januárjától vállaltam el az U19-es korosztály vezetését Kaposváron az Akadémián. Mellette a futsallal is foglalkozom felnőtt szinten Pécsen. A szoftver elkészülésének nagyon örülök és remélem sok edzőkollégának tudunk ezzel segíteni a napi munkájában és a mérkőzésekre való felkészülésben.

Kisfalusi Tibor

Kisfalusi Tibor vagyok, a TibiSoft (www.tibisoft.hu) alapítója, többek között ‘A Csapat’ című magyar nyelvű foci-menedzser játék készítője illetve az Edzőnotesz (2007) edzőtámogató szoftver létrehozója.
A CoachNotes szoftver elkészítésébe örömmel és a nehézségek ellenére is lelkesedéssel vágtam bele, – melyben részben projektvezetőként, részben programozóként vettem részt – hisz két hobbim, a programozás és a labdarúgás egyesülhetett általa.
A futballhoz alapvetően szurkolóként, továbbá két utánpótlás korú lelkes fiatalember édesapjaként kapcsolódok. Igaz, nem vezettem meccset, de annak idején elvégeztem egy játékvezetői tanfolyamot is.
Hiszek benne, hogy akár csak kis lépésként is, de ezzel a programmal és a honlapon jelenleg és később elérhető tudásanyaggal hozzá tudunk járulni a labdarúgás, mint sport népszerűsítéséhez, de még inkább a magyar futball szakmai fejlődéséhez.

A szoftverfejlesztő csapat
A program megvalósulásáért hatalmas köszönettel tartozom Péter Szabó Gábornak, aki nagy részt vállalt a programozásból illetve a grafika véglegesítéséből is. Hevesi József (Hevő) elévülhetetlen érdemeket szerzett a grafika, a logó elkészítésében.
További köszönet jár egy-egy programrészlet frappáns technikai megoldásáért Gálffy Tamásnak és Molnár Bálintnak.

Kapcsolat
info [kukac] coachnotes.hu