CoachNotes Pro “Ezüst” (csomag)

4 290 Ft

CoachNotes Pro “Ezüst” (csomag)

  1. CoachNotes Pro – e-kód (teljes verzió)
  2. Minimum 15db kidolgozott edzésterv (CoachNotes szoftverrel szerkeszthető formában, file-ként letölthető)
  3. Minimum 15db kidolgozott alapfelállás, mérkőzés helyzettfüggő felállás (CoachNotes szoftverrel szerkeszthető formában, file-ként letölthető)
  4. CoachNotes Lite hozzáférés (letöltő kód a PC verzióhoz, ez egy külön szoftver többek között animációk készítéséhez)
Cikkszám: CN_E_0002 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Hirdetések (x)

Miért kellhet ez nekem?

Amennyiben szakmai munkájában olyan szintet ér el, hogy nem elegendőek az ingyenes változatban kínált funkciók, akkor ennek megvásárlásával a CoachNotes minden lehetőségét kihasználhatja, többek között a nyomtatási és képmentési lehetőségeket, a korlátlan számú eszközhasználatot az edzés- és mérkőzésszerkesztőben, ráadásul mindezt úgy tudja megtenni, hogy saját csapatának logója is rákerülhet ezekre az anyagokra.

Mindezek mellett kap egy szerkeszthető adatcsomagot (Edzéstervek és Mérkőzés felkészülést támogató tervek), melyet a CoachNotes Pro verzióban kedvére szerkeszthet, saját maga képére formálhatja mind tartalmilag mind formailag.

Kiknek ajánljuk?

  • Aki a bajnokság adminisztráción és az edzésszerkesztésen túl szeretne mintákat és példákat is látni, melyekből új ötleteket meríthet a szakmai munkájának megújításához
  • Aki még csak ismerkedik a számítógépes edzés- vagy mérkőzésszerkesztéssel, és inkább meglévő mintákat szerkesztene át néhány perc alatt a saját igényeinek megfelelően

Hogyan működik?

Ez egy úgynevezett elektronikus termék, a fizetés teljesítése után a kódot a megadott email címre küldöm ki; illetve a számlát a megadott adatoknak megfelelően állítom ki.

Alapvetően a regisztrációnál megadott teljes nevet használja a program felhasználó névként, ez jelenik meg majd a regisztrált programban is. Ha ettől eltérőt szeretne, kérem jelezze a megvásárláskor a megjegyzés rovatban, vagy ha ezt elmulasztotta, az info@coachnotes.hu email címen.

Mire jogosít fel?

A kód 1 felhasználó számára biztosít licensz-et. Amennyiben csapat, klub, sportszervezet vagy cég számára szeretne több licenszet is megvásárolni, kérjen egyedi ajánlatot az info@coachnotes.hu email címen.

Magát a kódot nem, de a regisztrált “Pro” verzióval készített képeket szabadon megoszthatja akár nyomtatott, akár elektronikus formában. Részletesebb licensz információkért kérem nézze meg a szoftver licensz leírását.

Támogatás

A regisztrált felhasználók prioritást élveznek, amennyiben megkeresik a coachnotes.hu-t akár emailben vagy Facebook-on.

Garancia

Ha a regisztrált (Pro) CoachNotes-ot használja és utolsó helyezést ér el a csapata, vagy kiesik az adott bajnokságból, akkor egy CoachNotes ajándékcsomagot postázunk az igazolás (printscreen, szkennelés, stb) elküldése után.
Ám bármennyire is hiszünk a szoftverrel támogatott munka hatékonyságában, azért egy felhasználó csak egyszer élhet ezzel a lehetőséggel…

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CoachNotes Pro “Ezüst” (csomag)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…