CoachNotes Pro “Bronz” (e-kód)

3 490 Ft

CoachNotes Pro “Bronz” (e-kód)

– hozzáférés a teljes programhoz

– hozzáférés a “Pro” változat későbbi fejlesztéseihez

Cikkszám: CN_E_0001 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Hirdetések (x)

Miért kellhet ez nekem?

Amennyiben szakmai munkájában olyan szintet ér el, hogy nem elegendőek az ingyenes változatban kínált funkciók, akkor ennek megvásárlásával a CoachNotes minden lehetőségét kihasználhatja, többek között a nyomtatási és képmentési lehetőségeket, a korlátlan számú eszközhasználatot az edzés- és mérkőzésszerkesztőben, ráadásul mindezt úgy tudja megtenni, hogy saját csapatának logója is rákerülhet ezekre az anyagokra.

Kiknek ajánljuk?

  • Akinek konkrét edzéstervei, elképzelései vannak, de szeretné azt egy könnyen kezelhető program segítségével digitálisan rendszerezni, menteni, stb
  • Aki a bajnokság adminisztrációs részét szeretné csapatspecifikusan saját gépen tárolni,

Hogyan működik?

Ez egy úgynevezett elektronikus termék, a fizetés teljesítése után a kódot a megadott email címre küldöm ki; illetve a számlát a megadott adatoknak megfelelően állítom ki.

Alapvetően a regisztrációnál megadott teljes nevet használja a program felhasználó névként, ez jelenik meg majd a regisztrált programban is. Ha ettől eltérőt szeretne, kérem jelezze a megvásárláskor a megjegyzés rovatban, vagy ha ezt elmulasztotta, az info@coachnotes.hu email címen.

Mire jogosít fel?

A kód 1 felhasználó számára biztosít licensz-et. Amennyiben csapat, klub, sportszervezet vagy cég számára szeretne több licenszet is megvásárolni, kérjen egyedi ajánlatot az info@coachnotes.hu email címen.

Magát a kódot nem, de a regisztrált “Pro” verzióval készített képeket szabadon megoszthatja akár nyomtatott, akár elektronikus formában. Részletesebb licensz információkért kérem nézze meg a szoftver licensz leírását.

Támogatás

A regisztrált felhasználók prioritást élveznek, amennyiben megkeresik a coachnotes.hu-t akár emailben vagy facebookon.

Garancia

Ha a regisztrált (Pro) CoachNotes-ot használja és utolsó helyezést ér el a csapata, vagy kiesik az adott bajnokságból, akkor egy CoachNotes ajándékcsomagot postázunk az igazolás (printscreen, szkennelés, stb) elküldése után.
Ám bármennyire is hiszünk a szoftverrel támogatott munka hatékonyságában, azért egy felhasználó csak egyszer élhet ezzel a lehetőséggel…

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CoachNotes Pro “Bronz” (e-kód)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…