CoachNotes Pro “Arany” (csomag)

8 990 Ft

CoachNotes Pro “Arany” (csomag)

 1. CoachNotes Pro – e-kód (teljes verzió)
 2. Minimum 15db kidolgozott edzésterv (CoachNotes szoftverrel szerkeszthető formában, file-ként letölthető)
 3. Minimum 15db kidolgozott alapfelállás, mérkőzés helyzettfüggő felállás (CoachNotes szoftverrel szerkeszthető formában, file-ként letölthető)
 4. CoachNotes Lite hozzáférés (letöltő kód a PC verzióhoz, ez egy külön szoftver többek között animációk készítéséhez)
 5. Ajándék: USB pendrive fa díszdobozban CoachNotes logóval, limitált darabszámban érhető már csak el

Elfogyott

Cikkszám: CN_E_0003 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Hirdetések (x)

Miért kellhet ez nekem?

Ha úgy érzi, hogy a CoachNotes Pro “Ezüst” csomagra van szüksége, de kíváncsi arra, hogy mi lehet az arany csomagban, akkor íme az exkluzív ajánlat:

 • Minden, ami az Ezüst csomagban van, azaz elektronikus kód a “Pro” verzióhoz, edzés- és mérkőzéscsomag szerkeszthető változatban
 • CoachNotes Lite hozzáférés (letöltő kód)
 • Különleges, egyedi fizikai “CoachNotes” ajándék, melyet a postacímére küldünk el. Jelenleg ez egy CoachNotes logos fadobozos pendrive. Figyelem! A megnövekedett postai költségek miatt a Magyarországon kívüli postázásért extra díjat kell felszámolnunk, amiről rendelés után egyedileg (országtól függően) tudunk egyeztetni. EU-n belüli rendelés egységesen 1500Ft, Magyarországon belül továbbra is ingyenes!

Kiknek ajánljuk?

 • Aki a bajnokság adminisztráción és az edzésszerkesztésen túl szeretne mintákat és példákat is látni, melyekből új ötleteket meríthet a szakmai munkájának megújításához
 • Aki még csak ismerkedik a számítógépes edzés- vagy mérkőzésszerkesztéssel, és inkább meglévő mintákat szerkesztene át néhány perc alatt a saját igényeinek megfelelően
 • Aki szeretné a program fejlesztését és a honlap fejlődését különös módon támogatni

Hogyan működik?

Ez egy úgynevezett elektronikus termék, a fizetés teljesítése után a kódot a megadott email címre küldöm ki; illetve a számlát a megadott adatoknak megfelelően állítom ki.

Alapvetően a regisztrációnál megadott teljes nevet használja a program felhasználó névként, ez jelenik meg majd a regisztrált programban is. Ha ettől eltérőt szeretne, kérem jelezze a megvásárláskor a megjegyzés rovatban, vagy ha ezt elmulasztotta, az info@coachnotes.hu email címen.

Mire jogosít fel?

A kód 1 felhasználó számára biztosít licensz-et. Amennyiben csapat, klub, sportszervezet vagy cég számára szeretne több licenszet is megvásárolni, kérjen egyedi ajánlatot az info@coachnotes.hu email címen.

Magát a kódot nem, de a regisztrált “Pro” verzióval készített képeket szabadon megoszthatja akár nyomtatott, akár elektronikus formában. Részletesebb licensz információkért kérem nézze meg a szoftver licensz leírását.

Támogatás

A regisztrált felhasználók prioritást élveznek, amennyiben megkeresik a coachnotes.hu-t akár emailben vagy Facebook-on.

Garancia

Ha a regisztrált (Pro) CoachNotes-ot használja és utolsó helyezést ér el a csapata, vagy kiesik az adott bajnokságból, akkor egy CoachNotes ajándékcsomagot postázunk az igazolás (printscreen, szkennelés, stb) elküldése után. Figyelem! Az ajándékcsomag Fizikai termék, nem elektronikusan letölthető anyag.
Ám bármennyire is hiszünk a szoftverrel támogatott munka hatékonyságában, azért egy felhasználó csak egyszer élhet ezzel a lehetőséggel…

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CoachNotes Pro “Arany” (csomag)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük